September 27, 2018

Dinsdag 18 september, we vertrekken op de luchthaven van Charleroi richting Porto in Portugal. Daar komt de organisatie ons ophalen om ons naar Braga te brengen, we logeren in hotel Templo, een zeer mooi hotel vlak naast de 'Bom Jesus', één van de toeristische hoogtepunten van Braga. Het is gelegen boven op een berg en we hebben een prachtig uitzicht over de stad.

Op woensdag hebben we een dag de tijd om al ons materiaal in orde te brengen. We krijgen per team 2 boxen die we elk mogen vullen tot 20kg. Deze boxen hebben we ter beschikking in de transition area's (TA). Hier zit vooral in: reserve kleding, e...

September 10, 2018

Eind april, ik kom net thuis van een lange periode skiën in het buitenland. Veel tijd om even te rusten thuis zit er niet in, na enkele dagen thuis zijn, vertrekken we met Team Far al naar een adventure race van 32u in Duitsland, The Harz. Ik heb tot dan toe nog geen meter op mijn fiets gereden. Het zal een dus rekenen zijn op mijn basisconditie, ik heb wel veel getoerskied en af en toe wat gaan lopen, meestal ook op grote hoogte, dus er zal wel iets van conditie zijn, enkel specifieke voorbereiding ontbreekt.

The Harz gaat goed, we eindigen als 8ste, door een navigatie fout op het einde verspelen we zelf...

Please reload

Follow Me
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Black Instagram Icon
  • Vimeo Social Icon
  • YouTube Social  Icon
Partners
volkl-logo.png
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now