September 30, 2016

Op 22 september vertrok ik samen met Jurgen De Grauwe, Dirk Van Spitaels en Tom Wouters naar Portugal. Samen vormden we Team Far en gingen we deelnemen aan een 72 uren Adventure Race in Portugal. Ik had er op voorhand enorm veel zin in, de twee laatste weken ervoor was ik met niks anders meer bezig. Alle materiaal in orde brengen, continu het weerbericht in 't oog houden, motivatie filmpjes bekijken op youtube, de laatste trainingen,... In mijn hoofd zag ik het volledig zitten. Ik zei continu tegen mijn eigen: 'Ik ga die finish halen, ik ga niet opgeven'.

De eerste twee dagen ter plaatsen dienden om het m...

September 5, 2016

Voor de eerste keer deed ik in Balen mee aan de triatlon, ik koos voor de kwart afstand. Wel niet super veel deelnemers aan de start, een 70-tal, waaronder slechts 6 vrouwen.

Ik had wel een zware trainingsweek achter de rug en vreesde er een beetje voor dat ik nog niet uitgerust genoeg was om eigenlijk goed te presteren. Ook zat ik al enkele dagen met een vervelende snotneus!
Ik was dus niet echt ingesteld om hier mijn beste resultaat neer te zetten. Deze triatlon was meer bedoeld als een training in functie van de Adventure race die ik eind september ga doen in Portugal. Maar toch, als ik van start ga in...

Please reload

Follow Me
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Black Instagram Icon
  • Vimeo Social Icon
  • YouTube Social  Icon
Partners
volkl-logo.png
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now