October 27, 2015

Terwijl jullie de nacht van zaterdag op zondag allemaal een uur extra mochten slapen, mocht ik een uur extra langer racen. Ik was bezig aan mijn eerste 24(25) uurs race.

 

Ik had een had een hele zomer hard getraind, maar er bestaat geen echte handleiding over hoe je je moet voorbereiden op een wedstrijd van 24 uren. Hoe ik de nacht zou overleven en hoe mijn lichaam zou standhouden, bleef op voorhand een vraagteken.

 

Zaterdagmorgen vertrok ik samen met Tom Mariën richting Bronckhorst in Nederland. Daar aangekomen maakten we de fietsen in orde, at ik nog een bakje spaghetti en gingen we naar de briefing. Op...

October 20, 2015

Adventure racen is een non-stop multi sport event. In een team (van 2 of 4) personen ga je met kaart en kompas op zoek naar de checkpoints, een gps is verboden. Per etappe krijg je een andere activiteit voorgeschoteld, dit kan zijn: lopen, mountainbiken, zwemmen, skeeleren, steppen, kano, kayak, run-bike,...alles eigenlijk. De lengte van een adventure race varieert van enkele uren tot enkele dagen!

Ik start zaterdagnamiddag om 15u aan mijn eerste race van 24 uren, samen met Tom Mariën van Team Far. Tom is gekend als een super navigator en is fysiek beresterk. Hij heeft al een aantal jaren ervari...

October 14, 2015

Ik zit nog steeds in de wedstrijd van Poederbaas en CMH Benelux om een heli ski trip te winnen. De wedstrijd begon begin september en loopt nog tot 7 november. De winnaar is diegene met de beste statistieken (views/likes/shares) in combinatie met een oordeel van de jury. Jullie kunnen me nog steeds helpen door mijn filmpje te bekijken, te liken en helpen om het mee te verspreiden!

 

 

October 13, 2015

Zondag stond ik aan de start van de Mokkatlon. Een wedstrijd over 2km kayak, 12km mountainbiken en dan 4km lopen. Geen grote afstanden, dus een intensief wedstrijdje! Ik sukkelde de ganse week al met een snotvalling en wist dat ik niet 100% in vorm zat. Maar de motivatie was er wel, ik had er goesting in. Vorig jaar werd ik hier 1ste bij de veteranen en 3de overall. Ik wou dat op zijn minst herhalen dit jaar.

Het kayakken ging goed, ik had een goede start en kon stand houden met de eerste dame. Die kwam enkele seconden voor mij uit het water, maar ik begon toch als eerste met mountainbiken, ik had dus een...

October 9, 2015

Op 1 oktober 2015 sloeg ik een nieuwe weg in, het leven als ondernemer. Ik begin op zelfstandige basis te werken als sportmonitor, coach, skileraar, sporter,.... Op www.katrienaerts.be kan je nu de keuze maken tussen de atleet pagina of de coaching pagina. Op de atleet pagina zal je vooral mijn avonturen kunnen volgen van mijn eigen sporten. Heb je informatie nodig over trainingen, coaching, skilessen,... dan kan je terecht op de coaching pagina.

Voor mij is het een spannende periode. Er zijn veel plannen, maar het wordt allemaal afwachten hoe het in werkelijkheid gaat verlopen.

Please reload

Follow Me
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Black Instagram Icon
  • Vimeo Social Icon
  • YouTube Social  Icon
Partners
volkl-logo.png
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now